Wan
Selamat berpuasa kepada semua warga ex-thiqah 09.
Rindu rasanya nak satu kelas lagi dengan semua balik bila baca balik blog ni. Terimbau memori dan kenangan silam suka duka ketika berada di tingkatan 2.

Semoga bulan Ramadhan kali ini lebih baik dari sebelum ini. Kurangkan kontroversi tingkatkan prestasi kita dibulan ramadhan.

Salam sayang,
wan.
0 luahan | edit post
Reactions: 
hidayah zulkharnain.
THIQAH 09,
tinggal kenangan.
IHSAN 08?
da lama kena tinggal.hehe.
semoga segala yang kita laluitempuh selama ini,dijadikan penguat semangat untuk masingmasing teruskan perjuangan walau terpisahcampak ke manamana kelas sekali pun.selagi keikhlasan belajar kerana DIA itu ada,insyaALLAH,semuanya berjalan lancar+mudah.
akan sentiasa rindu kalian.kenakalan bersama.keseriusan-tibatiba bersama.kebisingan bersama.kedendaan bersama.haha.
teruskan berjuang,sahabat.

*****

baju kelas,baju kelas,baju kelas.
eh salah.
baju yang ditempah beramairamai dibawah 1 pengurusan (:D).
sila bayar RM16 untuk bayaran penuh.
siapa tak bayar tak dapat baju.
eh bukan.
semua wajib bayar.nasib.semua da ada bajunya.tinggal nak bagi je lepas bayar.
jom bayar cepatcepat.pakainya bila rindu.

*****

perjalanan blog
DIHENTIKAN.
tapi tidak didelete insyaALLAH.
biarlah segala memori yang terpahat menjadi lembaran yang takkan dibuanglupakan.
thiqah09@ihsan08:a memoir.
0 luahan | edit post
Reactions: 
hidayah zulkharnain.
*PERHATIAN*
kepada semua ex-thiQah 2009.
baju class yang ditempah secara berjamaah tu da siap.
maka,dengan ini,pihak atasan meminta kalian bawa rm16 semasa class tambahan untuk bayaran penuh.
WAJIB.
harap maklum.terima kasih.

*****

selamat berclass tambahan.:)

0 luahan | edit post
Reactions: 
hidayah zulkharnain.

jadual kelas tambahan.click gambar untuk lebih besar.
0 luahan | edit post
Reactions: 
hidayah zulkharnain.
ni sikitsikit intro jamuan.yang selainnya click galeri thiqah dibawah.

+++

galeri thiqah.
untuk save,click pada slide.

jamuan raya 2009.


jamuan akhir tahun 2009.
0 luahan | edit post
Reactions: 
hidayah zulkharnain.
hari arafah.
puasa sunat hari arafah.
|9 zulhijjah 1430=26 november 2009.=esok.(khamis.)|
jom puasa ramairamai.zz.
1 luahan | edit post
Reactions: 
hidayah zulkharnain.
buat semua,selamat becuti.pelihara diri+imanmu sepanjang cuti.semoga bertambah ketaqwaa kita untuk membawa 1 perubahan baru tahun depan.
biiznillah.
0 luahan | edit post
Reactions: